Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اختصاصی ایسکانیوز ، در این میان علاقه بانوان به فوتبال امری انکار نشدنی است که ثابت می‌کند ورزش و طرفداری از تیم محبوبت مرد و زن نمی‌شناسد . زنان در طول تاریخ در همه صحنه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ... جامعه مردان را غافلگیر نموده‌اند حال این غافلگیری می‌خواهد در استادیوم فوتبال و در جایگاه تماشاچی باشد خواه در دفاع از مرز و بوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور زنان در رأس بسیاری از امور و تأثیرگذاری آنان بیانگر این امر است.

برگزاری مسابقات جام جهانی فرصت مناسبی را برای حضور بانوان ایرانی در استادیوم‌های فوتبال برای تشویق تیم ایران فراهم کرده است. زهرا خلجی دانشجوی دکتری واحد علوم و تحقیقات از جمله بانوانی است که به واسطه علاقه خود به ورزش فوتبال با حضور در محل ورزشگاه‌های برگزاری مسابقات ایران به تشویق و حمایت از تیم ملی ایران پرداخت. نکته حائز اهمیت حضور وی با حجاب کاملا اسلامی در استادیوم است. جالب آن است که این امر از سوی مردم و رسانه‌های خارجی بازتاب گسترده‌ای داشت به نحوی که عکس حضور وی در استادیوم آنهم با حجاب چادر در فضای مجازی بارها دست به دست شده است.

در ادامه روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات گفت‌وگویی با این بانوی موفق در حال تحصیل در مقطع دکتری رشته برنامه‌ریزی فرهنگی این واحد دانشگاهی است، انجام داده است:

چه شد که به فوتبال علاقمند شدید؟

از دوران کودکی به فعالیت‌های ورزشی علاقه شدیدی داشتم به نحوی که این فعالیت‌ها همواره بخشی از اولویت‌های اصلی من را تشکیل داده است. علاقه من به فوتبال به دوران کودکی برمی‌گردد، از آنجایی‌که دو برادر من به شدت فوتبالی هستند، من نیز به این ورزش علاقمند شدم و حتی در دوران کودکی فوتبال هم بازی کرده‌ام و تا حدی با سیستم‌ها و تاکتیک‌های فوتبال آشنا هستم. با اینکه در حال حاضر بیشتر به ورزش‌هایی نظیر شنا می‌پردازم ولی پیگیری رخدادهای فوتبال را همواره در نظر دارم.

چه شد که به تماشای مسابقات جام جهانی رفتید؟

تماشای مسابقات فوتبال داخلی و خارجی از جمله علایق من است که از آن لذت می‌برم. همزمانی مسابقات جام جهانی و حضور من به عنوانی یکی از مدیران اجرایی گروه ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران در روسیه، فرصت مناسبی را برای تماشای این مسابقات از نزدیک فراهم کرد تا همراه با گروه ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران به تماشای مسابقات تیم ملی ایران رفتم که تجربه‌ای بسیار جذاب و شیرین را برایم رقم زد.

حضور شما در ورزشگاه، با حجاب اسلامی و چادر بوده است، بازخوردی که از سوی مردم و برگزار کنندگان مسابقات داشتید به چه صورت بوده است؟

نه تنها مردم و تماشاگران بلکه مسئولان امنیتی و اجرایی مسابقات نیز با من برخورد بسیار مناسب، مهربانانه و همراه با احترام داشته و هیچگونه تبعیضی بین من و سایرین قائل نشدند. جالب اینجا است که برخی از طرفداران، تماشاچیان، عکاسان خارجی و حتی مأموران امنیتی به دلیل نوع پوششی که داشتم با من عکس انداخته و نسبت حضور من با این حجاب آنهم در جایی که حجاب اختیاری است و می‌توان حجاب نداشت، واکنش مثبت نشان دادند.

اینکه چادر را به عنوان حجاب خود انتخاب کرده‌اید، محدودیتی برای شما در پی نداشته است؟

من چادر را دوست دارم. چه در ایران و چه در خارج از مرزهای ایران از اینکه این نوع پوشش را برای خود برگزیده‌ام لذت می‌برم. مهم این است که چقدر به نوع پوششی که برگزیده‌ایم اعتقاد قلبی داشته باشیم. زمانی که به انتخاب خود اعتقاد قلبی داشته باشید، به هر بهانه‌ای دنبال حفظ آن هستید و در صورت اجبار و عدم اعتقاد قلبی، به هر بهانه‌ای بدنبال دوری از آن خواهید بود. حجاب چادر انتخابی است که با اعتقاد قلبی آن را برگزیده‌ام.

فضای فرهنگی روسیه را چگونه ارزیابی کردید؟

مردم روسیه از فرهنگ بالایی برخوردار هستند. رفتار دوستانه و صمیمانه‌ای نه تنها با من بلکه با سایر مردم داشتند.

شما برای اولین بار بود که توانستید یک بازی فوتبال را از نزدیک و در استادیوم تماشا کنید، چه احساسی داشتید؟

حضور در استادیوم فوتبال و تماشای از نزدیک یک بازی آنهم بازی تیم ملی کشورت، بسیار هیجان انگیز بود. اینکه بتوانی از نزدیک شاهد لحظه به لحظه زحمات بازیکنان تیم محبوبت باشی واقعا وصف‌ناپذیر است و تفاوت بسیاری با تماشای آن از تلویزیون دارد.

اینکه بانوان در استادیوم حضور پیدا کنند خوب است البته این امر باید در چارچوب اخلاقی و موازین نظام جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد. زمانی که چارچوب‌ها چه از لحاظ اخلاقی و چه از لحاظ شرعی رعایت شود، حضور بانوان در ورزشگاه‌ها مشکلی نخواهد داشت.

دیگر بانوان ایرانی حاضر در میان تماشاگران چه نظری نسبت به نوع حجاب شما داشتند؟

«چقدر خوب است که خانمی حجاب داشته باشد و حجابش به این زیبایی باشد» این جمله دقیقا جمله یکی از بانوان ایرانی حاضر در استادیوم بود.

سخن پایانی؟

حضور ایران در روسیه به همراه ورزش و هنر بود. هنر ایرانی توسط منتخب ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی ایران در شهرهای مختلف روسیه با استقبال باشکوه روبرو شد. این هم بخشی مهمی از دستاوردهای ایران در روسیه بود که توسط بنیاد رودکی انجام گرفت.

202

واحد علوم و تحقیقات جام جهانی 2018 زهرا خلجی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد علوم و تحقیقات جام جهانی 2018

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۹۲۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی تمام داورانی که در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کرسی دارند و قصد حضور در المپیک پاریس را دارند باید در مسابقات قاره‌ای، گزینشی قاره‌ای و جهانی شرکت کنند.

محمد مصلایی پور رئیس کمیسیون داوری طبق قانون اتحادیه جهانی باید در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت می‌کرد که او در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اعلام کرد به دلیل برخی مشکلات حضور در این مسابقات را از دست داد.

غیبت او در این مسابقات باعث شد تا محمد مصلایی پور حضور در المپیک پاریس را از دست بدهد. طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی کامران سلطانی، مهدی بشیرزاد و نیما صادقی جهت شرکت در رقابت‌های کشتی گزینشی المپیک که در روزهای ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت در استانبول ترکیه برگزار می‌شوند، دعوت شدند.

کد خبر 6089490 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • ورزش فارس در ۸ اردیبهشت
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • کسب ۵ مدال طلا نشانه موفقیت ووشو است/ آمریکا حق ما را ضایع کرد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی،المپیک را از دست داد
  • رئیس کمیسیون داوران کشتی حضور در المپیک را از دست داد
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟