Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر غیر ضروری برخی افراد به روسیه برای تماشای بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، به یکی از مهم‌ترین مباحث فوتبال کشورمان تبدیل شده است. حدود ۱۲۱ نفر از مسئولان وزارت ورزش و جوانان، اعضای فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، لیدر‌ها و برخی افراد متفرقه قرار است برای حضور در این جشن فوتبالی راهی سرزمین تزار‌ها شوند، اما دست کم نیمی از این نفرات بدون اینکه دلیل خاصی برای حضور آن‌ها در روسیه وجود داشته باشد تنها برای تفریح عازم این کشور می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای سفر این افراد به همراه ۶۵ خبرنگار و عکاسی که از ایران راهی روسیه شده اند حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است. در حالیکه تیم ملی فوتبال ایران می‌توانست با هزینه حدود نیمی از این مبلغ در راه آماده سازی حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه یک بازی تدارکاتی با تیم‌های مطرح جهان مانند برزیل برگزار کند، اما با هزینه اعزام این نفرات به روسیه، این مبلغ هنگفت از بیت المال هزینه می‌شود، بدون اینکه عایدی خاصی برای فوتبال ایران و تیم ملی داشته باشد.

با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شویم برای حضور این کاروان سیاحتی در روسیه و تماشای هر دقیقه از بازی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه (۲۷۰ دقیقه در ۳ بازی) حدود ۸۱ میلیون تومان از بیت المال هزینه می‌شود.

به عبارتی دیگر برای هر کدام از نفرات حاضر در لیست کاروان ایران بازی‌های ایران دقیقه‌ای ۶۷۰ هزار تومان آب می‌خورد و البته این پول بیت المال است که اینگونه بدون حساب و کتاب به حراج می‌رود.

در زیر نام افرادی که برای تماشای بازی‌های ایران به روسیه سفر کرده اند به تفکیک مسئولیت‌های آن‌ها و هزینه‌هایی که برای اعزام این نفرات به روسیه انجام شده است می‌بینید (اعداد و ارقام بر حسب نفری ۲۰ میلیون تومان تقریبی لحاظ شده و تیم ۶۴ نفره خبرنگاران هم در آن لحاظ شده است)

وزارت ورزش و جوانان: مسعود سلطانی فر (وزیر) محافظ مسعود سلطانی فر، علی رغبتی (مدیر کل برنامه ریزی) محمدرضا داورزنی (معاون توسعه ورزش قهرمانی) محمد جواد عباباف (مدیرکل حراست) مازیار ناظمی (مدیرکل روابط عمومی) عبدالحمید احمدی (معاون امور فرهنگی) حیدرعلی کامیاب (مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس)

هزینه اعزام این هفت نفر به روسیه: حدود ۱۴۰ میلیون تومان

فدراسیون فوتبال: حیدر بهاروند (نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال) فریدون اصفهانیان (رئیس کمیته داوران و عضو هیئت رئیسه) محمود اسلامیان، محمد شیعی و عبدالکاظم طالقانی (عضو هیئت رئیسه) هدایت الله ممبینی (سرپرست امور بازاریابی و عضو هیئت رئیسه) غلامعلی محمدی و علیرضا غفاری (عضو کمیته استیناف) علی میرغفاری (عضو حوزه دبیرکلی و مسئول بلیت‌ها و فن آی دی های) عباس چمنیان (سرمربی تیم ملی نوجوانان) محمد ناظم الشریعه (سرمربی تیم ملی فوتسال) حمیدرضا آصفی (دبیر ستاد جام جهانی) غلامحسین زمان آبادی (رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال) امیرمهدی علوی (مسئول دفتر و مشاور رئیس فدراسیون) لیلا صوفی زاده (نایب رئیس بانوان) حمیدرضا احمدی، محمد جواد تهرانی، ابراهیم شعبانیان، احمد مالک (اعضای کمته فرهنگی) سید محمد قریشی، محمد ملا زینل و سید رسول امین جواهری (جمعیت حامیان هوادار) علی ایلکا (عضو هیئت مذهبی جامعه فوتبال)

هزینه اعزام این ۲۳ نفر به جام جهانی: حدود ۴۶۰ میلیون تومان

سازمان لیگ: حجت الله بهمنی (رئیس روابط عمومی) مهید جمشیدی (عضو روابط عمومی سازمان لیگ) فریبرز محمودزاده (رئیس کمیته نقل و انتقالات) سعید فتاحی (رئیس کمیته مسابقات)

هزینه اعزام این ۴ نفر به روسیه: حدود ۸۰ میلیون تومان

لیدرها: رضا شاهانی، رامین همتی، افشار لفظی، فریدون اندرخور، اسماعیل قلیچ خانی، سجاد علی عسگری و عباس اسماعیل بیگی

هزینه اعزام این هفت نفر به روسیه: حدود ۱۴۰ میلیون تومان

بافنده‌های فرش تیم ملی فوتبال ایران: مهدی شاهی، حامد حیدری و مرتضی نیری

هزینه اعزام این ۳ نفر به جام جهانی: حدود ۶۰ میلیون تومان

افراد متفرقه: بهمن حسین پور (معاون تشریفات نهاد ریاست جمهوری) پرویز اسماعیلی (مدیر روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری) کامبیر اخوان صفا (مدیر تامین برنامه شبکه یک سیما) غفارزاده (نماینده حامی مالی فدراسیون) مهدی اسدبیگی (شهرداری تهران) موسی سلامت (جانباز) پرستار موسی سلامت، علی اصغر زارع (معلول) منصوره حبیبی زند (پرستار)

هزینه اعزام این نفر به جام جهانی: حدود ۱۸۰ میلیون تومان
برای مشاهده آخرین اخبار جام جهانی ۲۰۱۸ می‌توانید از موتور جستجوگر گوگل (google) استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
افشای لیست مسافران غیر مجاز جام جهانی واجب است/ نمایندگان محترم مجلس؛ این گوی و این میدان، نظارت کنید
عزیزی: وزارت ورزش درخواست کرد نمایندگان مجلس به روسیه بروند

طبق یک فهرست منتشر شده غیر رسمی ۹ نفر از اعضای مجلس شورای اسلامی هم قرار بود راهی روسیه شوند، اما با توجه به انتقاد‌های صورت گرفته نسبت به این امر نمایندگان از حضور در کشور میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه منصرف شدند و ترجیح دادند از راه دور فعالیت‌های دستگاه ورزش و فدراسیون فوتبال را نظارت کنند.

فاطمه ذواالقدر، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار درباره انصراف برخی نمایندگان از سفر به روسیه اظهار کرد: همه نمایندگانی که قرار بود برای جام جهانی ۲۰۱۸ به روسیه بروند، به احترام افکار عمومی و شرایط اقتصادی کشور از سفر به این کشور انصراف دادند.

وی با اشاره به اینکه وظیفه نمایندگان کمیسیون فرهنگی آن است که به عنوان ناظر در این مسابقات حضور داشته باشند و این مسئله در اساسنامه آمده است ادامه داد: اگر در جام جهانی برای تیم ملی مشکلی پیش آید، اولین مرجعی که باید به آن رسیدگی کند، کمیسیون فرهنگی است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: پیش از این هم قرار بود فقط ۲ الی ۳ نفر از کمیسیون فرهنگی و یک نفر از فراکسیون ورزش به جام جهانی بروند، اما متاسفانه لیست بلندبالایی از نمایندگان برای سفر به روسیه منتشر شد و بازتاب بدی برای جامعه داشت.

ذوالقدر افزود: به این ترتیب هیچکس از مجلس به جام جهانی روسیه جهت نظارت سفر نمی‌کند و امیدواریم مشکلی هم برای تیم ملی پیش نیاید و آنان در مسابقات خود موفق شوند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جام جهانی بیت المال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۹۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!

عربستان سعودی در اولین سال ریخت و پاش عجیبش در فوتبال با «86 درصد» ضرر مواجه شد.

به گزارش فارس؛ «ضرر 600 میلیون یورویی عربستان از ولخرجی در فوتبال!» این گزارش امروز (یکشنبه) سایت کورا اسپورت عربی از هزینه‌های عجیب بن سلمان، ولیعهد عربستان در فوتبال این کشور و بدون درآمدزایی است.

عربستان 700 میلیون یورو در نقل و انتقالات هزینه کرده و در آستانه پایان فصل مشخص شده که تنها 100 میلیون یورو درآمد داشته این بدین معناست که سعودی‌ها بیش از ارزش 3 لیگ بزرگ فوتبال آسیا یعنی ژاپن(288 میلیون یورو)، لیگ کره جنوبی( 158 میلیون یورو) و لیگ ایران(121 میلیون یورو) پول حیف و میل کردند.

الهلال با ارزش 241 میلیون یورو گران ترین تیم تاریخ فوتبال آسیا است. ریخت و پاش سعودی‌ها برای این تیم شهر ریاض دقیقا 2 برابر ارزش لیگ ایران( 121 میلیون یورو) است.

الهلال به عنوان نماینده اصلی پروژه بن سلمان در فوتبال هفته گذشته مغلوب العین امارات در نیمه نهایی شد و از راه یابی به فینال لیگ قهرمانان آسیا بازماند.

شبکه حدث الریاضیه امارات با تمسخر سعودی‌ها گزارش می‌دهد که «الهلال بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال یعنی نیمار را داشت ولی این بازیکن 100 میلیون یورویی از اول فصل تماشاگر ویژه الهلال بود»!

بر اساس گزارش کورا اسپورت، عربستان سعودی در اولین سال سرمایه گذاری خود روی فوتبال تقریبا «86 درصد ضرر» را متحمل شده که این ضرر باورنکردنی است.

لیگ عربستان در تابستان گذشته بیش از 700 میلیون یورو هزینه کرد و ارزش خود را به 933 میلیون یورو رساند تا گران ترین لیگ آسیا لقب بگیرد.

سعودی‌ها مسیری را طی می‌کنند که چینی‌ها 10 سال پیش رفتند و با هزینه‌های نجومی ستارگان فوتبال را به سوپر لیگ چین کشاندند ولی بعد از 5 سال این پروژه با ورشکستگی مواجه شد.

ولید بن الفراج، کارشناس مشهور فوتبال عربستان در توجیه باخت تیم متمول سعودی می گوید که الهلال با «25 درصد قوایش مقابل العین بازی کرد و شکست خورد و نباید این یک بازی را نشان دهنده شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان دانست».

اما در مقابل ذیاب البلوشی، کارشناس سایت مشهور الکوره، می‌گوید که هزینه‌های زیاد عربستان در فوتبال باعث نمی‌شود تا بتواند خیلی زود به موفقیت برسد و از طرفی بسیاری از «استعدادهای فوتبال عربستان» به خاطر حضور بازیکنان خارجی زیاد در لیگ «نابود می شوند» و در «بلندمدت تیم ملی عربستان ضربه می خورد».

نشریه کیکر آلمان گزارش می دهد که بوندس لیگا به عنوان سرآمد لیگ‌های معتبر دنیا در زمینه هزینه و درآمد می‌تواند الگویی برای تمام لیگ‌ها باشد. هزینه‌های هنگفت در فوتبال «باید با مدیریت درست انجام شود» در غیر این صورت با «شکست بزرگ اقتصادی» مواجه خواهد شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لیگ فوتبال عربستان در جام ملت‌ها تعطیل نمی‌شود جوردن هندرسون: اشتباه کردم به عربستان رفتم

دیگر خبرها

  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • شاهکار بن سلمان؛ حیف و میل پولی به اندازه ارزش ۳ لیگ ژاپن، کره و ایران!
  • ببینید | هشدار رئیس قوه‌قضائیه به متجاوزان به بیت‌المال
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • روسیه: اوکراین حدود هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان