Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@21:38:39 GMT

توصیه‌های پزشکی برای دیدن مسابقات جام جهانی

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۹۰۶۰۳

ساعت 24-همزمان با فرارسیدن جام جهانی فوتبال و حساسیت بالای طرفدارن تیم‌ها زنگ خطر آسیب‌دیدگی جسمی و روانی بیش از هر زمان احساس می‌شود.

چیزی به شروع بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ نمانده و شور و هیجان طرفداران فوتبال را فراگرفته است. آن‌ها در انتظار تشویق فوتبالیست‌های تیم موردعلاقه‌شان هستند و برای دیدن هر چه‌بهتر و هیجان‌انگیزتر این بازی‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌توان گفت که جام جهانی همانند یک کارناوالی است که علاقه‌مندان به آن به همراه خانواده‌ها و دوستان خود برای تماشای آن دورهم جمع شده و به تشویق و حمایت تیم‌های موردعلاقه خود می‌پردازند.

تماشای بازی فوتبال به جهت حساسیت و علاقه‌ای که طرفدارانش نسبت به آن دارند، در سلامت بینندگانش تأثیرگذار است. ازآن‌جهت که سلامتی جسم و روح به یکدیگر وابسته هستند، تماشای درست و سالم بازی‌های فوتبال می‌تواند بر سلامت روانی، جسمی و احساسی شما تأثیر بگذارد.

آنتیکا گانگ (Ankita Ghag) متخصص تغذیه بالینی برای سلامت طرفداران فوتبال توصیه‌هایی دارد تا آن‌ها بتوانند در این دوره مسابقات جام جهانی، بهتر و در سلامت کامل‌تری به تماشای بازی‌های تیم موردعلاقه اشان بپردازند.

این متخصص تغذیه بالینی دراین‌باره چنین توضیح می‌دهد: «هر طرفدار فوتبال علاقه‌مند است که تیم محبوبش بازی‌های خود را برده و به مراحل بعد و پایانی صعود کند. در دوره انجام بازی‌های جام جهانی، علاقه‌مندان به فوتبال تحت‌فشار هیجان، نگرانی و اضطراب هستند و این مسائل می‌تواند سلامت آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. به‌طور مثال فردی که دارای فشارخون بالا است به تماشای بازی‌های تیم موردعلاقه‌ای می‌پردازد و در طول انجام بازی‌ها به جهت روند ناامیدکننده تیمش، دچار اضطراب و نگرانی تشدید شده و همین باعث بالا رفتن فشارخون و در صورت ادامه پیدا کردن موجب آسیب‌رسانی به قلب و مغز می‌شود. اگر فردی از ناراحتی قلبی رنج ببرد این هیجان و استرس سبب حمله قلبی خواهد شد. اگر درجه حساسیت این طرفداران زیاد باشد هیجان و اضطراب بیشتری به آن‌ها دست داده و خطر حمله مغزی نیز آن‌ها را تهدید می‌کند. توصیه می‌شود افرادی که تحت نظر پزشک داروهای خاص را مصرف می‌کنند در استفاده از آن‌ها در این دوره حساسیت‌زا دقت کرده و به‌موقع آن‌ها را مصرف کنند.»

او در ادامه توضیحاتش اضافه می‌کند: «یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است تماشاگران فوتبال را تحت تأثیر قرار دهد، گرفتگی عضلات باشد چراکه آن‌ها برای مدت طولانی یکجا نشسته و با تمرکز بالا به تماشای بازی‌ها می‌پردازند. بهتر است افراد هرروز کمی تحرک داشته و به فعالیت‌های ساده ورزشی بپردازند تا از گرفتگی عضلاتشان جلوگیری شود. علاوه بر آن توصیه می‌شود که از مصرف غذاهای بیرون خودداری شود و در زمان تماشای بازی‌ها تنقلات مفید مصرف شود. مصرف غذاهای ناسالم ممکن است موجب مسمومیت غذایی، بالا رفتن اسیدیته معده، اسهال، درد معده، استفراغ و غیره شود. دیگر این‌که افراد عینکی حتماً از عینک خود استفاده کنند تا دچار خستگی، قرمزی و درد چشم نشوند. افراد دیابتی اگر خواهان تماشای بازی‌ها در ورزشگاه هستند باید کفش مناسب پوشیده و حتماً داروهای خود را همراه داشته باشند.»

توصیه می‌شود در زمان تماشای بازی‌های جام جهانی فوتبال از تنقلات سالمی همچون ذرت بوداده، مغزها و آجیل‌های، میوه‌های خشک و دیگر تنقلات سالم و آب به میزان زیاد مصرف شود. بهتر است در هنگام دیدن مسابقات فوتبال جام جهانی از مصرف غذاهای چرب و روغنی، تنقلات تند و ناسالم خودداری کنید تا در این دوره دچار درد و ناراحتی جسمانی نشده و بتوانید از تماشای بازی‌ها لذت ببرید.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۹۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرطان پستان پس از سرطان کبد، شایع ترین نوع سرطان در جهان است. گزارش شده است که از هر هشت زن، یک نفر در بخشی از زندگی خود به سرطان پستان مبتلا می گردد. این نوع سرطان همچنین بعد از سرطان پوست، شایع ترین سرطانی است که در زنان تشخیص داده می شود. گرچه علت سرطان پستان نامشخص است، ولی فاکتورهای مختلفی از جمله مشخصه های فردی و اجتماعی مانند سن، وزن، سن یائسگی، شیوه زندگی و نوع تغدیه، استعداد ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهند. با توجه به عدم وجود راه پیشگیری قطعی، تشخیص زودرس و درمان در مراحل اولیه بیماری از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: تغذیه چگونه خطر ابتلا به سرطان را تقویت می‌کند؟

به گفته صاحب نظران، تشخیص زودرس سرطان پستان در مراحل اولیه بیماری با ماموگرافی، انتخاب روش های درمانی مختلف، موفقیت درمان و طول عمر بیماران را زیاد می کند. همان گونه که اشاره شد، عوامل متعددی در بروز سرطان پستان نقش دارند که عمدتا شامل سن، جنس، شرح حال خانوادگی، استعداد ژنتیکی و یائسگی دیررس هستند. همچنین سبک زندگی، سایر بیماری ها، سابقه ژنتیکی، الگوی غذایی و استرس نیز در این خصوص تأثیرگذار هستند. برخلاف پژوهش های زیادی که به بررسی ارتباط غذاها، درشت مغذی ها و ریزمغذی ها با خطر سرطان پستان پرداخته اند، به جز ارتباط قطعی مستقیم الکل، سایر ارتباط ها هنوز به درستی مشخص نشده و بحث برانگیز باقی مانده اند.

در همین زمینه، محققانی از دانشگاه علوم پزشکی جهرم و دانشگاه علوم پزشکی شیراز تحقیقی را انجام داده اند که در آن ارتباط میان پیش‌آگهی سرطان پستان با الگوهای غذایی مختلف در زنان مبتلا به این بیماری مورد بررسی قرار گرفته است.

در این مطالعه، ۱۰۷ زن مبتلا به سرطان پستان مراجعه کننده به مرکز خاتم‌الانبیاء شهرستان جهرم مشارکت داشته اند و اطلاعات مورد نیاز پژوهشگران را از طریق مصاحبه و تکمیل پرسشنامه ارائه داده اند. این اطلاعات سپس با کمک نرم افزارهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

در مطالعه فوق که نتایج آن را ماهنامه «زنان، مامایی و نازایی ایران» وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر کرده است، ارتباط معنی‌دار و قابل توجهی بین شدت سرطان پستان و الگوهای غذایی یافته شد. بر این اساس، همبستگی مثبت با مصرف چای و نوشابه، همبستگی منفی با مصرف فست‌فود و تفاوت در مصرف شکلات و قهوه در افراد مبتلا به سرطان از نظر عود و متاستاز وجود داشت.

به گفته نوید کلانی، محقق گروه بیهوشی مرکز تحقیقات مؤلفه‌های اجتماعی نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم و همکارانش، «فست فود نسبت به سایر متغیرهای بررسی شده، اثرگذاری و پیش آگهی بدتری در عود و مرگ و میر بیماران مبتلا به سرطان پستان دارد».

آن ها می افزایند: «نتایج ما نشان داد که همبستگی معنی دار و معکوسی بین مدت زمان دریافت شیمی درمانی و میزان مصرف فست فود وجود دارد. مطالعات نشان می دهند که درمان بدخیمی ها ممکن است از طریق ایجاد بیزاری از غذا بر ترجیحات غذایی تأثیر بگذارد».

آن ها در انتها اشاره کرده اند که مطالعات بیشتری برای مقایسه الگوی غذایی این افراد با افراد سالم برای علت‌یابی بین اختلالات تغذیه‌ای سرطان پستان موردنیاز است.

انتهایی پیام/

کد خبر: 1228439 برچسب‌ها سرطان

دیگر خبرها

  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی
  • حکم کمیته انضباطی به لغو جنجالی بازی لیگ یک صادر شد
  • تعلیق تمام مسابقات «لیگ 2 تهران» به دلیل ضرب و شتم داور
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • تاج: میزبانی تایلند عالی بود
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • (عکس) هزینه ۱۲۵ میلیون تومانی گلزار برای دیدن لبرون جیمز | گلزار در جایگاه VIP و پشت‌سر پادشاه NBA
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟