Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای حفظ سلامت روحی در هنگام تماشای بازی‌های جام جهانی باید به‌سلامت جسمانی توجه کرد و به توصیه‌های حفظ سلامت روانی، جسمی و احساسی اهمیت دهیم. در این گزارش برخی توصیه‌های پزشکی برای تماشای مسابقات فوتبال ارائه می‌شود.

ایران آنلاین / «سیناپرس» در ادامه نوشت: چیزی به شروع بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ نمانده و شور و هیجان طرفداران فوتبال را فراگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها در انتظار تشویق فوتبالیست‌های تیم موردعلاقه‌شان هستند و برای دیدن هر چه‌بهتر و هیجان‌انگیزتر این بازی‌ها برنامه‌ریزی می‌کنند.  

می‌توان گفت که جام جهانی همانند یک کارناوالی است که علاقه‌مندان به آن به همراه خانواده‌ها و دوستان خود برای تماشای آن دورهم جمع شده و به تشویق و حمایت تیم‌های موردعلاقه خود می‌پردازند.

تماشای بازی فوتبال به جهت حساسیت و علاقه‌ای که طرفدارانش نسبت به آن دارند، در سلامت بینندگانش تأثیرگذار است. ازآن‌جهت که سلامتی جسم و روح به یکدیگر وابسته هستند، تماشای درست و سالم بازی‌های فوتبال می‌تواند بر سلامت روانی، جسمی و احساسی شما تأثیر بگذارد.

آنتیکا گانگ (Ankita Ghag) متخصص تغذیه بالینی برای سلامت طرفداران فوتبال توصیه‌هایی دارد تا آن‌ها بتوانند در این دوره مسابقات جام جهانی، بهتر و در سلامت کامل‌تری به تماشای بازی‌های تیم موردعلاقه اشان بپردازند.

این متخصص تغذیه بالینی دراین‌باره چنین توضیح می‌دهد: «هر طرفدار فوتبال علاقه‌مند است که تیم محبوبش بازی‌های خود را برده و به مراحل بعد و پایانی صعود کند. در دوره انجام بازی‌های جام جهانی، علاقه‌مندان به فوتبال تحت‌فشار هیجان، نگرانی و اضطراب هستند و این مسائل می‌تواند سلامت آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. به‌طور مثال فردی که دارای فشارخون بالا است به تماشای بازی‌های تیم موردعلاقه‌ای می‌پردازد و در طول انجام بازی‌ها به جهت روند ناامیدکننده تیمش، دچار اضطراب و نگرانی تشدید شده و همین باعث بالا رفتن فشارخون و در صورت ادامه پیدا کردن موجب آسیب‌رسانی به قلب و مغز می‌شود. اگر فردی از ناراحتی قلبی رنج ببرد این هیجان و استرس سبب حمله قلبی خواهد شد. اگر درجه حساسیت این طرفداران زیاد باشد هیجان و اضطراب بیشتری به آن‌ها دست داده و خطر حمله مغزی نیز آن‌ها را تهدید می‌کند. توصیه می‌شود افرادی که تحت نظر پزشک داروهای خاص را مصرف می‌کنند در استفاده از آن‌ها در این دوره حساسیت‌زا دقت کرده و به‌موقع آن‌ها را مصرف کنند.»

او در ادامه توضیحاتش اضافه می‌کند: «یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است تماشاگران فوتبال را تحت تأثیر قرار دهد، گرفتگی عضلات باشد چراکه آن‌ها برای مدت طولانی یکجا نشسته و با تمرکز بالا به تماشای بازی‌ها می‌پردازند. بهتر است افراد هرروز کمی تحرک داشته و به فعالیت‌های ساده ورزشی بپردازند تا از گرفتگی عضلاتشان جلوگیری شود. علاوه بر آن توصیه می‌شود که از مصرف غذاهای بیرون خودداری شود و در زمان تماشای بازی‌ها تنقلات مفید مصرف شود. مصرف غذاهای ناسالم  ممکن است موجب مسمومیت غذایی، بالا رفتن اسیدیته معده، اسهال، درد معده، استفراغ و غیره شود. دیگر این‌که افراد عینکی حتماً از عینک خود استفاده کنند تا دچار خستگی، قرمزی و درد چشم نشوند. افراد دیابتی اگر خواهان تماشای بازی‌ها در ورزشگاه هستند باید کفش مناسب پوشیده و حتماً داروهای خود را همراه داشته باشند.»

توصیه می‌شود در زمان تماشای بازی‌های جام جهانی فوتبال از تنقلات سالمی همچون ذرت بوداده، مغزها و آجیل‌ها، میوه‌های خشک و دیگر تنقلات سالم و آب به میزان زیاد مصرف شود. بهتر است در هنگام دیدن مسابقات فوتبال جام جهانی از مصرف غذاهای چرب و روغنی، تنقلات تند و ناسالم خودداری کنید تا در این دوره دچار درد و ناراحتی جسمانی نشده و بتوانید از تماشای بازی‌ها لذت ببرید.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها

راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گزارش ایلنا، به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید دارو‌های OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه دارو‌های OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می‌باشد.

دیگر خبرها

  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی