Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

 سفر غیر ضروری برخی افراد به روسیه برای تماشای بازی‌های تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، به یکی از مهم‌ترین مباحث فوتبال کشورمان تبدیل شده است. حدود ۱۲۱ نفر از مسئولان وزارت ورزش و جوانان، اعضای فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، لیدر‌ها و برخی افراد متفرقه قرار است برای حضور در این جشن فوتبالی راهی سرزمین تزار‌ها شوند، اما دست کم نیمی از این نفرات بدون اینکه دلیل خاصی برای حضور آن‌ها در روسیه وجود داشته باشد تنها برای تفریح عازم این کشور می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برای سفر این افراد به همراه ۶۵ خبرنگار و عکاسی که از ایران راهی روسیه شده اند حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است. در حالیکه تیم ملی فوتبال ایران می‌توانست با هزینه حدود نیمی از این مبلغ در راه آماده سازی حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه یک بازی تدارکاتی با تیم‌های مطرح جهان مانند برزیل برگزار کند، اما با هزینه اعزام این نفرات به روسیه، این مبلغ هنگفت از بیت المال هزینه می‌شود، بدون اینکه عایدی خاصی برای فوتبال ایران و تیم ملی داشته باشد.

با یک حساب سرانگشتی متوجه می‌شویم برای حضور این کاروان سیاحتی در روسیه و تماشای هر دقیقه از بازی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه (۲۷۰ دقیقه در ۳ بازی) حدود ۸۱ میلیون تومان از بیت المال هزینه می‌شود.

به عبارتی دیگر برای هر کدام از نفرات حاضر در لیست کاروان ایران بازی‌های ایران دقیقه‌ای ۶۷۰ هزار تومان آب می‌خورد و البته این پول بیت المال است که اینگونه بدون حساب و کتاب به حراج می‌رود.

در زیر نام افرادی که برای تماشای بازی‌های ایران به روسیه سفر کرده اند به تفکیک مسئولیت‌های آن‌ها و هزینه‌هایی که برای اعزام این نفرات به روسیه انجام شده است می‌بینید (اعداد و ارقام بر حسب نفری ۲۰ میلیون تومان تقریبی لحاظ شده و تیم ۶۴ نفره خبرنگاران هم در آن لحاظ شده است)

وزارت ورزش و جوانان: مسعود سلطانی فر (وزیر) محافظ مسعود سلطانی فر، علی رغبتی (مدیر کل برنامه ریزی) محمدرضا داورزنی (معاون توسعه ورزش قهرمانی) محمد جواد عباباف (مدیرکل حراست) مازیار ناظمی (مدیرکل روابط عمومی) عبدالحمید احمدی (معاون امور فرهنگی) حیدرعلی کامیاب (مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس)

هزینه اعزام این هفت نفر به روسیه: حدود ۱۴۰ میلیون تومان

فدراسیون فوتبال: حیدر بهاروند (نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال) فریدون اصفهانیان (رئیس کمیته داوران و عضو هیئت رئیسه) محمود اسلامیان، محمد شیعی و عبدالکاظم طالقانی (عضو هیئت رئیسه) هدایت الله ممبینی (سرپرست امور بازاریابی و عضو هیئت رئیسه) غلامعلی محمدی و علیرضا غفاری (عضو کمیته استیناف) علی میرغفاری (عضو حوزه دبیرکلی و مسئول بلیت‌ها و فن آی دی های) عباس چمنیان (سرمربی تیم ملی نوجوانان) محمد ناظم الشریعه (سرمربی تیم ملی فوتسال) حمیدرضا آصفی (دبیر ستاد جام جهانی) غلامحسین زمان آبادی (رئیس کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال) امیرمهدی علوی (مسئول دفتر و مشاور رئیس فدراسیون) لیلا صوفی زاده (نایب رئیس بانوان) حمیدرضا احمدی، محمد جواد تهرانی، ابراهیم شعبانیان، احمد مالک (اعضای کمته فرهنگی) سید محمد قریشی، محمد ملا زینل و سید رسول امین جواهری (جمعیت حامیان هوادار) علی ایلکا (عضو هیئت مذهبی جامعه فوتبال)

هزینه اعزام این ۲۳ نفر به جام جهانی: حدود ۴۶۰ میلیون تومان

سازمان لیگ: حجت الله بهمنی (رئیس روابط عمومی) مهید جمشیدی (عضو روابط عمومی سازمان لیگ) فریبرز محمودزاده (رئیس کمیته نقل و انتقالات) سعید فتاحی (رئیس کمیته مسابقات)

هزینه اعزام این ۴ نفر به روسیه: حدود ۸۰ میلیون تومان

لیدرها: رضا شاهانی، رامین همتی، افشار لفظی، فریدون اندرخور، اسماعیل قلیچ خانی، سجاد علی عسگری و عباس اسماعیل بیگی

هزینه اعزام این هفت نفر به روسیه: حدود ۱۴۰ میلیون تومان

بافنده‌های فرش تیم ملی فوتبال ایران: مهدی شاهی، حامد حیدری و مرتضی نیری

هزینه اعزام این ۳ نفر به جام جهانی: حدود ۶۰ میلیون تومان

افراد متفرقه: بهمن حسین پور (معاون تشریفات نهاد ریاست جمهوری) پرویز اسماعیلی (مدیر روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری) کامبیر اخوان صفا (مدیر تامین برنامه شبکه یک سیما) غفارزاده (نماینده حامی مالی فدراسیون) مهدی اسدبیگی (شهرداری تهران) موسی سلامت (جانباز) پرستار موسی سلامت، علی اصغر زارع (معلول) منصوره حبیبی زند (پرستار)

هزینه اعزام این نفر به جام جهانی: حدود ۱۸۰ میلیون تومان

 

طبق یک فهرست منتشر شده غیر رسمی ۹ نفر از اعضای مجلس شورای اسلامی هم قرار بود راهی روسیه شوند، اما با توجه به انتقاد‌های صورت گرفته نسبت به این امر نمایندگان از حضور در کشور میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه منصرف شدند و ترجیح دادند از راه دور فعالیت‌های دستگاه ورزش و فدراسیون فوتبال را نظارت کنند.

فاطمه ذواالقدر، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار درباره انصراف برخی نمایندگان از سفر به روسیه اظهار کرد: همه نمایندگانی که قرار بود برای جام جهانی ۲۰۱۸ به روسیه بروند، به احترام افکار عمومی و شرایط اقتصادی کشور از سفر به این کشور انصراف دادند.

وی با اشاره به اینکه وظیفه نمایندگان کمیسیون فرهنگی آن است که به عنوان ناظر در این مسابقات حضور داشته باشند و این مسئله در اساسنامه آمده است ادامه داد: اگر در جام جهانی برای تیم ملی مشکلی پیش آید، اولین مرجعی که باید به آن رسیدگی کند، کمیسیون فرهنگی است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی تصریح کرد: پیش از این هم قرار بود فقط ۲ الی ۳ نفر از کمیسیون فرهنگی و یک نفر از فراکسیون ورزش به جام جهانی بروند، اما متاسفانه لیست بلندبالایی از نمایندگان برای سفر به روسیه منتشر شد و بازتاب بدی برای جامعه داشت.

ذوالقدر افزود: به این ترتیب هیچکس از مجلس به جام جهانی روسیه جهت نظارت سفر نمی‌کند و امیدواریم مشکلی هم برای تیم ملی پیش نیاید و آنان در مسابقات خود موفق شوند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: جام جهانی تیم ملی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۶۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی

فرارو- خرید و فروش اقساطی خودرو کارکرده را باید جدید‌ترین راهکار خریداران و فروشنده‌ها در بازار بدانیم.

به گزارش فرارو؛ همزمان با افزایش قیمت خودرو در سال‌های گذشته و انتشار گاه و بیگاه اخبار مربوط به رکود شکل‌گرفته در بازار، بخشی از خریداران راهی جز خرید اقساطی خودرو پیدا نمی‌کنند. همزمان فروشنده‌ها با تن دادن به معامله اقساطی، از یک طرف از شر خودرو باقی‌مانده در پارکینگ و مخارج نگه‌داری از آن خلاص می‌شوند و از یک طرف دیگر به لطف سودی که به معامله تعلق می‌گیرد، دنبال جبران ضرر و زیان می‌روند. فروش اقساطی خودرو برخلاف چیزی که احتمالا تصور می‌کنید، فقط به‌مدل‌های اقتصادی و داخلی محدود نمی‌شود و خیلی از فروشنده‌ها بابت فروش ماشین‌های مونتاژی و میلیاردی بازار، از پیدا کردن مشتری دست‌به‌نقد ناامید شده‌اند.

قیمت پراید صفرکیلومتر با احتساب معدود مدل‌های باقی‌مانده‌ای که در بازار وجود دارد، حول‌وحوش ۳۵۰ میلیون تخمین زده می‌شود، اما فروشنده‌ای حاضر شده پراید دست‌دوم مدل ۹۰ را با قیمتی نزدیک ۲۰۰ میلیون به‌شکل اقساطی بفروشد.

پرایدی که درباره آن صحبت می‌کنیم، در این چند سالی که از عمرش می‌گذرد، حدود ۲۰۰ هزار کیلومتر راه رفته و فروشنده چیزی حدود یک‌چهارم از اصل پول تعیین شده برای خودرو را به‌شکل اقساطی و تحویل چک صیادی دریافت می‌کند.

کوییک دنده‌ای ساده که از خط تولید سایپا کنار رفته در بازار مدل‌های صفرکیلومتر کمی بیش از ۳۶۰ میلیون به خریداران پیشنهاد می‌شود. یکی از فروشنده‌های کوییک دنده‌ای مدل ۹۹ که در این سال‌ها ۳۸ هزار کیلومتر با خودرو راه رفته، آن را با رقمی بالاتر از مدل‌های صفرکیلومتر آگهی کرده است! چقدر؟ ۳۷۰ میلیون.

فروش اقساطی این کوییک به‌شکلی است که خریدار باید در قدم اول پولی در حدواندازه ۲۰۰ میلیون به عنوان پیش‌پرداخت بپردازد و بابت اقساط سه گزینه خواهد داشت. شش ماهه، ۳۵ میلیون. ۱۲ ماهه ۲۰ میلیون و ۲۴ ماهه ۱۳ میلیون. اینطوری خرید اقساطی خودرو با انتخاب بازپرداخت شش ماهه حدود ۱۰۰ میلیون کمتر آب می‌خورد.

فروش اقساطی خودرو فقط محدود به مدل‌های اقتصادی و داخلی نمی‌شود و انگار بخشی از خریداران برای سوار شدن شاسی‌بلند‌های مونتاژی و وارداتی هم از چنین شگردی برای خرید خودرو استفاده می‌کنند.

چانگان CS۳۵ مونتاژی مدل ۹۷ یکی از همین گزینه‌هاست. مدلی که بعد ۸۶ هزار کیلومتر کارکرد، با قیمت پایه ۹۵۹ میلیون به شکل اقساطی فروخته می‌شود. فروشنده حداقل مبلغ مورد انتظار برای پیش‌پرداخت را ۷۰۰ میلیون تعیین کرده و در شش قسط انتظار پرداخت چک‌های ۱۱۱ میلیون و ۱۱۱ هزار تومانی را دارد. نهایتا بعد اتمام اقساط، خریدار چیزی نزدیک یک میلیارد و ۳۶۶ میلیون یعنی ۴۰ درصد بیشتر از رقم پایه اولیه به حساب فروشنده واریز می‌کند.

جک J۴ در دسته ارزان‌ترین مونتاژی‌های بازار قرار می‌گیرد و جزو معدود مدل‌های زیر یک میلیارد است. همین جمله برای افزایش توجه‌ها به خرید جک J۴ کفایت می‌کند و از قضا فروشنده‌ای برای پیدا کردن مشتری سراغ فروش اقساطی رفته است.

قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، از طرف فروشنده حدود ۷۹۰ میلیون یعنی رقمی نزدیک مدل‌های صفرکیلومتر تعیین شده است. تصمیمی که احتمالا به‌خاطر کارکرد پایین خودرو گرفته شده. شرایط فروش اقساطی این مدل به شکلی است که رقم پیش‌پرداخت اولیه ۵۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود و خریدار در ۳۰ قسط باید برای پاس کردن اقساط ۱۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومانی دست به کار شود. قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، با این اوصاف بعد دو سال و شش ماه از آغاز بازپرداخت اقساط به حدود ۹۰۰ میلیون تومان تبدیل می‌شود.

سوبا M۴ را می‌توانیم جزو گران‌قیمت‌ترین سواری‌های مونتاژی فعلی بدانیم. قیمت سوبا M۴ در کارخانه یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون است، اما در بازار آزاد در دسته مدل‌های دو میلیاردی قرار می‌گیرد و به‌طور متوسط دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون آگهی می‌شود.

قیمت سوبا M۴ دست‌دوم مدل ۱۴۰۲ که کمتر از پنج هزارکیلومتر راه رفته، در یکی از آگهی‌های فروش دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون قید شده است.

فروشنده که احتمالا یکی از نمایشگاه‌داران غرب تهران است، در ازای ۷۶۰ میلیون به‌عنوان ودیعه اولیه و ۳۰۱ میلیون به‌عنوان ودیعه ثانویه (سه ماه بعد موعد پیش‌پرداخت اول) و اقساط یکساله ۹۰ میلیونی، دنبال مشتری برای سوبا M۴ مدل ۱۴۰۲ می‌گردد. قیمت سوبا M۴ کارکرده به این ترتیب بعد یک سال به حدود دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون می‌رسد.

دیگر خبرها

  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • ببینید | هشدار رئیس قوه‌قضائیه به متجاوزان به بیت‌المال
  • فیلم/ اژه‌ای: برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهمیه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • شانس ۶۰ درصدی تیروکمان برای سهیمه المپیک/ هزینه ۱۰ میلیاردی سفر به چین و کره
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • روسیه: اوکراین حدود هزار نظامی دیگر را از دست داد
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟